Majka PETKANA
pomogla je mnogima, pomoćiće i Vama

60615238_2222372577832132_3001376361089597440_n.jpg

Ljubavna magija i vraćanje voljene osobe

443_edited.png
854.jpg
Vraća voljenu osobu i partnera u kratkom roku
 
Majka PETKANA
radom na daljinu pomaže da rešite svoje probleme, privučete voljenu osobu, trajno vraća mir sreću i blagostanje u Vaš dom, rešava bračne probleme i nesuglasice
pomaže u 
*skidanju crne magije
*vraćanju željenog partnera i osobe
*skida uroke, prokletstva, nagaze, uroke, čini, sihire, bajalice
*stručna u ljubavnoj magiji i porodičnoj magiji
*pomaže kod osoba koje imaju problem sa sterilitetom
*rešava finansijske probleme sa uspehom
*pravi zaštitne amajlije i zaštite, neraskidive ljubavne veze...
78c6920bd5576a507fc9d93bc9d829c0.gif
images_edited.jpg

O MAJCI PETKANI

O MAJCI PETKANI

Petkana ima preko 50 godina iskustva u pomaganju ljudima i otklanjanju negativne energije.

Darom koji je nasledila uspešno prepoznaje i uklanja sve vrste crne magije, prokletstva i uroke koji su bačeni na Vas, a koji vremenom počinju negativno da utiču i na Vama drage ljude, kvareći Vaše odnose sa njima. Vidovita Petkana takođe izrađuje zaštitne amajlije kako za pojedince i parove, tako i za cele porodice, uz pomoć kojih se ostvaruje privlačenje pozitivne energije i uspeha u Vaš život, a sa druge strane odbijanje zlonamernih čini usmerenih ka Vama. 

Posebnim vrstama rituala koje Petkana izvodi postiže se potpuni uspeh čak i u radu na daljinu zahvaljujući njenoj moći da putem slike dospe do životne energije osobe i uspešno otkloni svaku vrstu negativnosti koja osobu čini nevoljnom i nesrećnom. Životni cilj Petkanin je da pomogne što većem broju ljudi da se vrate na Božji put i uz njegovu volju žive život pun sreće, uspeha, zdravlja i ljubavi, kako i dolikuje svakom čoveku Božijem!

icon.gif

Petkanine moćne amajlije služe za sreću, miran san, takođe štite Vaš dom od negativne energije, uverite se i sami.

S PETKANOM, podelite sreću i radost života.

Pomogla je mnogima pomoćiće i Vama.

Skida crnu magiju i ima rešenje za nemir i tamu oko Vas i obasjaće svetlom Vaš dom, kuću i porodicu.

PETKANA svojim moćnim molitvama i seansama otvara prozore suncu i svetlu, svojim saborcima u večitoj borbi sa silama mraka.

Doneće ravnotežu i mir u Vašu kuću i porodicu, zdravlje, ljubav, blagostanje i pomirenje.

Skida crne magije, skida uroke i nagaze, gata, proriče sudbine, spojiće ponovo razdvojene i zaljubljene, vratiće Vam staru ljubav, utiče na buđenje ljubavi i pomaže kod  neplodnosti polova.

MAJKA PETKANA
Žena velikih natprirodnih moći

cruz-biblia-vela-sobre-vieja-mesa-madera-roble_1150-17687.jpg

kliknite na sliku i saznajte više

O beloj magiji

LJUBAVNA MAGIJA - TRAJNO VEZIVANJE
Specijalnim ritualima Petkana će Vam pomoći da se voljena osoba opijena mirisom ljubavi trajno veže za Vas - trajno...
Ljubavni ritual se izvodi preko energetskog polja dve osobe, i može se izvesti na daljinu. Delotvoran je čak iako se te dve osobe ne poznaju...

Viber WhatsApp +381631245495

Viber WhatsApp +381631245495

Pomoćiće Vam Majka PETKANA

44_edited.png

ZAHVALNICE PETKANI

 

 

 

Aleksandra Radulović, Chicago USA

Hvala vam majko Petkana na svoj pomoći koju ste nam pružili.

Da ne bi vas, ne bi bilo ni nas. Videli ste i predvideli stvari koje su se trebale dogoditi, tako da smo uspeli srečiti nevolje i nesreće. 

Srdačno vaša Aleksandra iz Amerike

 

Ljiljana Blagojević, Zurich, Švajcarska

Sve je bilo kao u bajci, a onda su počele svađe i problemi... Kao da mi svako radi o glavi. Sumnjala sam i bila ljubomorna na sve oko sebe. Bilo je tu svega... Prijateljica me je zvala i rekla da pozovem za pomoć. Nisam joj verovala kao rođeni skeptik, ali srećom pozvah ih čiste radoznalosti. Hvala ti draga moja... Za par dana stvari su se promenile... Ja sam se promenila, a i on... :) Zavolela sam ponovo ljude a ne samo njega! A on mene obožava! Hvala ti draga za svu sreću što mi donese.

 

Meliha . Gizen, Nemačka

Mislili smo, loša karma, nije nam Bog dao, itd, a nismo ni sumnjali da nam najbliži mogu biti neprijatelji.

Hvala vam , za pomoć koju nam ukazaste i strpljenje, sada očekujemo bebu! Ako Bog da još jednu! Znate i sami šta se sve dešavalo. Vaša Meliha iz Gizena.

 

Radmila

Petrovac na Mlavi

Kada si najstarije dete u porodici cela familija uglavnom očekuje da se udaš prva/prvi… Takvu sreću ja nisam imala a moje obe mlađe sestre uvek su bile naprednije po tom pitanju od mene. Bilo je dana kada mi to nije smetalo uživala sam u samačkom životu, ali ipak ženi kada pređe tridesetu treba neko ko će da je čuva i voli. Petkana vidovita imala je veliku ulogu u pronalaženju moje srodne duše iako to nisam na početku očekivala i bila sam jako sumnjičava. Ovim putem je pozdravljam i želim puno sreće u daljem radu!

 

Branko Zec

Beč

Nije mi trebalo dugo da shvatim da je na našu porodicu bačena crna magija nakon oko dva meseca neobjašnjivih slučajeva koji su nas finansijski doveli na ivicu bankrota. Nismo imali drugog izbora nego da se obratimo za pomoć nekome ko skida crnu magiju i ko bi mogao da nam pomogne. Petkana je shvatila o čemu se radi i pružila nam ruku spasa. I ono što je mnogo važnije uspelo je zauvek da skine sa nas crnu magiju i lošu sreću. Veoma smo zahvalni za ono što je učinila za nas. Preporučujem svakome ko ima probleme da je kontaktira jer može mnogo da pomogne.

 

Stanija, N. Beograd

Sve su mi lađe bile potonule kad je on rešio da mi okrene ledja. Nisam znala kako se zovem. Niko me ne voli, a ja sve mrzim. Sve pomalo i tražila sam spas u bežanju.

Nije mi se javljao, patila sam i htela da sebi muke skratim želeći ga nažalost sve više i više...

Hvala vama Petkana na strpljenju i nadi koju ste mi ulili i vratili mi Nemanju mog. Kako, ne znam, ali ponovo smo zajedno osetili ljubavni žar.

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter